Geluid   /   Concert

Jazz op zondag — najaar 2023

Jazz op zondag is eindelijk terug in je vertrouwde STUKcafé! We zijn door onze verbouwing een hele tijd weggeweest, maar aan het recept verandert weinig: zo goed als elke zondag gratis jazzconcerten (of dj-sets) in het mooiste café van Leuven. Elke maand zijn er twee live concerten, een concert met jazz samengesteld door LUCA Jazz, en een dj-set. Het programma wordt gaandeweg aangevuld, hou deze pagina dus zeker in het oog.

Jempi Samyn (dj)
zo 24.09.23 21:00

Ons nieuwe Jazz op zondag-seizoen wordt afgetrapt met een dj-set van Jempi Samyn, een man die jazz àdemt. Hij recenseert al jaren voor onder meer De Morgen en Jazzreview, schreef het prachtboek The Finest in Belgian Jazz en is al twintig jaar actief als jazz-dj - je kent hem wellicht van zijn wekelijkse BRUZZ-show Jazz Station.

Moene Peeters x Bruno de Smet
zo 01.10.23 21:00

Moene Peeters x Bruno De Smet is het energieke resultaat van de samenwerking tussen twee gedreven jazzstudenten van LUCA, Bruno de Smet (bass synth en keys) en Moene Peeters (drums). Met een gepassioneerde bezetting brengen ze een indrukwekkende set die een fusie is van jazz, funk, fusion en jungle sounds. Hun muzikale stempel is geïnspireerd door artiesten als Kamaal Williams, Yussef Dayes en STUFF.

zo 24 sep 2023 21:00
zo 1 okt 2023 21:00

Locatie

STUKcafé