Geluid   /   Concert   /   Nightlife

KERMIS IN DE HEL | Adventurous hiphop festival: Blackhaine / NAH / Kleine Crack & more • Studio STUK & Not So Difficult

Festival voor avontuurlijke hiphop van STUK en Not So Difficult

➤ Zat 8.10 - 19:30 (doors)
➤ Studio Manhattan - Adres: Kolonel Begaultlaan 21, Leuven
➤ €14 / €10 (korting met STUK- of KU Leuven Cultuurkaart)
➤ Not So Difficult #4 te koop!

PROGRAMMA

19:30 doors + bar
20:15 Dushime
21:00 KLEINE CRACK & SLAGTER
22:00 NAH presents MANIAC INFERNO (AV show)
23:00 Blackhaine
00:00 justgirlythings (dj)
02:00 end

+ doorlopende video-installatie: Luke Fowler - Patrick

Artwork by Larpie

STUK en Not So Difficult slaan de handen in elkaar voor een op hol geslagen draaimolen langs avontuurlijke hiphop. KERMIS IN DE HEL focust op artiesten uit subgenres als grime, drill, spoken word en neo soul, met uitstapjes naar noise, performance, punk en elektronische ambient. Verwacht dus tegelijk regen én zonneschijn in de legendarische nachtclub Manhattan.

• DUSHIME
(live)

Performer, zanger en theatermaker Dushime heeft een onvoorstelbaar straffe stem en beklijvende live presence. Haar composities vermengen invloeden van soul, ambient en deconstructed club music. Het podium deelt ze met wisselende gastmuzikanten.

• KLEINE CRACK & SLAGTER
(live)

Als lid van het Antwerpse collectief VHS releasen Kleine Crack en zijn producer buddy Slagter onder het label Burning Fik van Faberyayo. Bezeten raps en nerveuze, uptempo ritmes maken van de live shows van deze Kasteelbier-minnende Memphis-style rapper een in-your-face ervaring.

• NAH PRESENTS MANIAC INFERNO
(live AV)

Michael Kuun a.k.a. NAH is een Philadelphia-born, in België wonende drummer en producer. Zijn werk kenmerkt zich door op hol geslagen ritmes, virtuoze sampling technieken en een algemeen gevoel van verwarring, vervreemding en angst. In zijn nieuwe audiovisuele show MANIAC INFERNO reflecteert hij op zijn ambigue relatie met de hedendaagse Amerikaanse cultuur. ‘It will be loud. It will be raw.’ Een coproductie van VIERNULVIER en STUK.

• BLACKHAINE
(live)

Top of the bill is de non-conformistische Britse rapper, choreograaf en artiest Blackhaine. Sinds zijn debuut-ep Armour (2022) bouwt hij aan een indrukwekkend oeuvre dat gekenmerkt wordt door een inventieve stijl van drill noise en poëtisch-nihilistische teksten. Blackhaine's liveshows zijn agressief en overweldigend. Zijn laatste EP Armour II kwam uit in juni en bevat een heerlijke collab met Blood Orange. Niet te missen.

• JUSTGIRLYTHINGS
(dj)

Blijf laat voor de afterparty met justgirlythings *:・゚✧*:・゚✧

Studio STUK
Dans, Beeld & Geluid in de iconische Manhattan

➤ BEREIKBAARHEID: De Manhattan is gelegen aan de Vaart Leuven-Mechelen. / Te voet: 20 min van het station / Met de fiets: fietssnelweg F8 en F3 / Met het openbaar vervoer: Neem buitenringbus 600 tot Engels plein / Met de auto: parking Vaartkom

➤ TOEGANKELIJKHEID: De zaal is toegankelijk voor personen met een rolstoel. Het reguliere sanitair is bereikbaar met een lift. Jammer genoeg is er geen MIVA-toilet.

➤ STUDIO CAFÉ: Ons café is steeds open vanaf 19:30. Kom vroeg, blijf hangen.

➤ SAFER SPACE: Studio STUK streeft er naar een inclusieve plaats te zijn voor iedereen. Wij nemen elke vorm van intimidatie serieus. Spreek gerust een STUK-collega of iemand van de bar aan.

za 8 okt 2022 19:30 - zo 9 okt 2022 2:00

Locatie

Manhattan
  • Kolonel Begaultlaan 21
  • 3012 Leuven

Prijs

€14 (basis)
€10 (STUKkaart of KU Leuven Cultuurkaart)