© Inga Huld Hákonardóttir & Yann Leguay
Dans   /   Geluid   /   Performance
Inga Huld Hákonardóttir & Yann Leguay

no lemons no melon

Wat is de impact van deze hyperproductieve wereld op ons lichaam? Ontdek het in deze performance op het kruispunt tussen dans en concert.

In hun voorstelling, die zich tussen dans en geluid bevindt, verkennen Inga Huld Hákonardóttir en Yann Leguay de kracht van versterking. Ze putten zowel uit popcultuur als uit conceptuele kunst en stellen ons dwangmatige streven naar steeds efficiëntere communicatie in vraag.

no lemons no melon weerspiegelt een verlangen naar stilte en de ongrijpbaarheid ervan. Hoe kunnen we ondanks of door het lawaai heen de stilte vinden die we nodig hebben om tot rust te komen? Hoe ziet die stilte eruit en bestaat ze überhaupt? In een performance die geluid zichtbaar maakt en stilte hoorbaar, trachten Inga en Yann een rustpunt te creëren te midden van de chaotische wereld die onze zintuigen voortdurend overspoelt met prikkels.

CREDITS

Concept, creatie en performance Inga Huld Hákonardóttir Creatie, geluidsontwerp en performance Yann Leguay Lichtontwerp: Lucas Van Haesbroeck Dramaturgie Lina Schlager Kostuums Sofie Durnez Coproductie Kunstenwerkplaats, C-takt Residenties STUK, Campo, Live Arts Cultures (IT), Rosendal Teater (NO), Kunstenwerkplaats, BUDA Uitvoerende productie Caravan Production

di 18 mrt 2025 20:30
Tickets Laatste tickets Uitverkocht

Locatie

STUK Labozaal

Prijs

€18 basis
€14
STUKkaart
€9
Cultuurkaart / -19 jaar

Abonnement samenstellen? klik hier
STUKkaart kopen? klik hier