Geluid   /   Concert

Oriental Psych Flamingods + Phoenician Drive

Een muzikale reis langs de zijderoute tussen Oosterse muziektradities en psychedelische rock

TIMING
20:00 doors
20:15 - 21:00 Phoenician Drive
21:15 - 22:00 Flamingods

De psychedelische rock van Flamingods en Phoenician Drive weerspiegelt de culturele diversiteit in metropolen als Londen en Brussel. Met leden afkomstig uit Noord-Afrika, het Midden-Oosten, de mediterrane wereld en West-Europa mag het niet verbazen dat hun muziek klinkt als een tajine royale waarin Turkse, Arabische en Maghreb muziektradities vermengen met Westerse psychedelica en repetitieve krautrock.
Het Brusselse sextet Phoenician Drive combineert zo Oosterse instrumenten als de oud en derbuka met fuzzy gitaren en groovy drums. In STUK komt Phoenician Drive zijn debuutalbum voorstellen, dat verschijnt op 12 oktober.

Voor het Londense viertal Flamingods ligt de Bahreinse afkomst van frontman Kamal Rasool aan de basis van hun dansbare sound die klinkt als de Sahara-versie van Grizzly Bear. Deze double bill geurt exotischer dan een Perzische caravanserai!

Klinkt als: Altin Gün, Goat, Baba Zula

do 18 okt 2018 20:00

Locatie

STUK Labozaal

Prijs

Kassa
€ 14 Basis
€ 12 STUKkaart
VVK

€ 12 Basis
€ 10 STUKkaart

Bijkomende info

10 om te zien

klik op tickets, klik daarna onder de prijscategorieën op het promocode-tekstje, voer de code 10omtezien in en bestel je gratis tickets!