Te gast

Otsamo - Bedtime Stories

STEK is een ‘nieuw stekje’ voor creatieve, bottom-up initiatieven. Het is een zaal en werkruimte waar je als bezoeker verschillende rollen kunt aannemen, de ene keer kom je als publiek maar wie weet kom je weleens terug als curator, programmator of maker. Vragen? vrijwilligers@stuk.be.

PRAKTISCH

➤ Dinsdag / 27.02 - 20:00
➤ STUK STEK - Naamsestraat 96
➤ Tickets: €9,5
➤ Staand concert met bar en open deuren
➤ De zaal is toegankelijk voor personen met een rolstoel. /

PROGRAMMA

19:30 deuren
20:00 Pear Tree
21:15 Otsamo

Otsamo is een alternatieve indie-pop band die bestaat uit Sascha Heims (gitaar/vocals), Tuur Geldhof (bas), Natan Goessens (drums) en Wodan Onkelinx (keys). In hun klein formaat weten deze muzikanten een frisse blend te maken van verschillende stijlen als alt- en pop-rock, indie en singer-songwriter. Met een strakke groovende ritmesectie, pakkende teksten en instrumentale hooks die nog weken blijven hangen nemen ze je helemaal mee in hun verhaal. Hun songs zijn van een eerlijk en kwetsbaar karakter doordrongen van plezier voor het samen spelen en maken.

Na hun eerste reeks optredens als trio in de zomer van ‘22 trokken ze in het najaar de studio in voor de opnames van hun eerste EP getiteld Bedtime Stories, die ze in STEK komen voorstellen. Voor deze EP breidden ze hun bezetting uit naar een kwartet met Wodan Onkelinx op keys die ondertussen een vaste waarde is van de band. De eerste twee singles - Little Green Car en What’s It Like? - kwamen reeds uit in de zomer van ‘23 en werden goed ontvangen met positieve reviews en streamingcijfers. Little Green Car werd in augustus ook opgenomen in de New, Belgian & Good playlist van Mayway Records. Een groep om zeker in de gaten te houden in 2024!

Pear Tree is een indie-popband uit Leuven met elementen van jazz, bossanova, soul en psychedelica. De muziek van Pear Tree is dromerig en poëtisch, zoals het gevoel van een zonsondergang of een avondwandeling onder straatverlichting.

di 27 feb 2024 19:30

Locatie

STEK

Prijs

€9,5