Te gast

PAM p.m. 2

Tweede informele (online) samenkomst van Platform for Audiovisual and Media arts

PAM (Platform for Audiovisual and Media arts) deelt kennis over de ontwikkeling, productie, verspreiding, presentatie van en reflectie over audiovisuele en mediakunst. Daarom werd PAM p.m. opgericht, samenkomsten waarbij die uitwisseling in een informele setting kan plaatsvinden. Na de eerste editie in december bleek dat er nood is aan dergelijke kennisuitwisseling in onze sector.

De tweede PAM p.m. vindt plaats op 20 januari om 14:00 en is toegespitst op bewegend beeld. Filmmakers en beeldend kunstenaars nemen deel en gaan in dialoog over fondsenwerving, distributie, (co)productie, auteurschap, diversiteit, beleid, internationaal werken, COVID en nog veel meer.

Jesse van Winden (Jubilee) en Vincent Stroep (Escautville) stelden een groep ervaren gesprekspartners samen, van producers tot curatoren, artiesten en filmmakers.

Registreren is verplicht (beperkte capaciteit).

Gesprekken worden in het Engels gevoerd, tenzij beide gesprekspartners het eens zijn over een andere voertaal.

Elke PAM p.m. zal worden georganiseerd door een andere partner en in andere formaten om ontmoetingen, vragen en discussie te vergemakkelijken. PAM is een inclusief platform en een inclusieve community. Als je deel wil uitmaken van PAM en op de hoogte wil blijven van de online meetings en activiteiten, mail dan naar info@pam.pm .

Ontdek hieronder de vorige edities van PAM p.m.

wo 20 jan 2021 14:00 - 16:00

Locatie

Online

Prijs

GRATIS met verplichte registratie