beeld : Sofie Vandevoorde
Dans

Seizoenspresentatie dans 22-23

Ontdek op 13 juni in Hal 5 wat je volgend seizoen op onze danspodia mag verwachten

Een nieuw seizoen start met een gezellige seizoenspresentatie, en dat is dit jaar niet anders - ook al staat het STUKgebouw nog in de steigers. We verwelkomen je op maandag 13 juni om 19:30 in Hal 5 - waar we onder meer in maart met Vincent Glowinski's IMMONDE nog te gast waren.

Dansprogrammator Karen Joosten gidst je gezwind door het gloednieuwe programma en gaat in gesprek met enkele makers die je volgend jaar op onze podia ziet. Je ontvangt uiteraard de dansbrochure - verser van de pers dan ooit. En nadien kan je bij een drankje meteen de allereerste tickets en abonnementen kopen, zodat je zeker bent van de beste plaatsen. De avond is helemaal gratis, maar laat hieronder wel even weten met hoeveel mensen je komt.

Een dag na de seizoenspresentatie openen we de digitale deuren voor iedereen : vanaf 10:00 start de publieke ticketverkoop 22-23. Die vindt dit jaar helemaal online plaats, want het STUKgebouw en dus ook STUK Onthaal zijn nog steeds gesloten voor verbouwingen. Reden te meer dus om langs te komen op 13 juni!

ma 13 jun 2022 19:30

Locatie

Hal 5

Prijs

GRATIS met inschrijving