Dans

Seizoenspresentatie dans 24-25

Ontdek op 11 juni in STUKcafé wat je volgend seizoen op onze danspodia mag verwachten

Een nieuw seizoen start met een gezellige seizoenspresentatie, en dat is dit jaar niet anders. We verwelkomen je met veel plezier op dinsdag 11 juni om 20:00 in het gezellige STUKcafé om samen het dansseizoen in te zetten!

Dansprogrammator Karen Joosten loodst je gezwind door het gloednieuwe programma en gaat in gesprek met enkele makers die je volgend jaar op onze podia ziet. Daarbovenop stelt Delphine Hesters ons gloednieuw jaarlijks danserfgoedfestival Body of Work voor! Met dat festival wil STUK onze rijke dansgeschiedenis doorgeven aan de volgende generaties publiek en makers. De eerste editie is alvast veelbelovend. We werken rond Fase, Four Movements to the Music of Steve Reich van niemand minder Anne Teresa De Keersmaeker.

Je ontvangt uiteraard de dansbrochure – vers van de pers. Nadien kan je bij een drankje meteen de allereerste tickets en abonnementen kopen, zodat je zeker bent van de beste plaatsen. De avond is helemaal gratis, maar laat hieronder wel even weten met hoeveel mensen je komt.

De publieke ticketverkoop start op woensdag 13 juni om 10:00.

di 11 jun 2024 20:00

Locatie

STUKcafé

Prijs

GRATIS met inschrijving

Language

Dutch