Geluid   /   Geluidskunst

Showcase Emerging Sound 2021: performances

Live performances van Andrés Navarro García en Beyt Al Tapes op het binnenplein van STUK, in het kader van Showcase Emerging Sound 2021.

➤ Live performances
➤ 14 mei 2021 - 21:00
➤ STUK Binnenplein (openlucht/outdoor)
➤ Combineer dit met de expo Showcase Emerging Sound 2021

➤ Je kan STUK alleen binnen langs de Naamsestraat. De concerten starten om 21:00, het volledige programma duurt ongeveer een uur.
➤ De concerten vinden plaats in open lucht voor een zittend publiek, en zonder afdak. Gelieve dus zelf warme kledij en een paraplu of regenjas te voorzien.
➤ Een mondmasker dragen is verplicht in het hele gebouw, binnen en buiten.
➤ We voorzien een beperkte bar : je kan een drankje bestellen bij aankomst, en dat zittend op je stoel nuttigen. Betalen kan alleen digitaal, via Bancontact of Payconiq.


Een project van STUK - Huis voor Dans, Beeld & Geluid, Q-O2 Werkplaats, Musica, Impulscentrum voor Muziek & C-TAKT.

PERFORMANCES

Andrés Navarro García - For Amplified Metal Plate and Objects
Beyt Al Tapes - Cycling for Electronic Raga


Als onderdeel van de Showcase Emerging Sound 2021 (expo 12 → 16 mei) presenteren STUK, Q-O2, Musica en C-TAKT ook twee live performances op het binnenplein van STUK. Percussionist Andrés Navarro García onderzoekt de sonore kwaliteiten van een versterkte metalen plaat. Met de blote handen en allerlei gevonden objecten zoals stenen of buizen haalt hij de meest diverse klanken uit de plaat naar boven. Daarnaast bestijgt experimenteel muzikant Niels Latomme a.k.a. Beyt Al Tapes zijn koersfiets voor een repetitieve performance waarin hij fysiek tot het uiterste gaat.

vr 14 mei 2021 21:00

Locatie

STUK Binnenplein

Prijs

€8 (basis)
€4 (reductie)