Geluid   /   Concert

STUK START Sound parcours : Rizan Said, BLOW 3.0 & more

Een muzikale trip door STUK met concerten, performances en installaties van Rizan Said, BLOW 3.0, Walter Hus, Edwin van der Heide, Nguyễn & Transitory. Gratis en met opening party!

STUK trapt het seizoen af met een knaller. Een parcours met vijf concerten, performances en installaties leidt je doorheen het gebouw en toont hoe divers muziek en geluidskunst kunnen zijn. Startpunt is het imposante Decap orgel van componist Walter Hus, een automatisch orkest dat 90s rave speelt door orgelpijpen. Daarna volgen twee Belgische premières: een installatie met lasers van geluidskunstenaar Edwin van der Heide en een rituele performance van het Berlijnse duo Nguyễn & Transitory. Het gemaskerde trio BLOW 3.0 zet vervolgens de Ensemblezaal in vuur en vlam met hun opzwepende cocktail van jazz, rock en elektronische beats. Afsluiten doen we ten slotte met een Syrisch dansfestijn van ‘the king of keyboard’ Rizan Said, a.k.a. de vaste riedeltjes-leverancier van Omar Souleyman.

BLOW 3.0

Opzwepende elektrojazz door gemaskerde saxofonisten.

do 26 sep 22:15-23:00
STUK Ensemblezaal

Rizan Said

‘The King of Keyboard’ Rizan Said a.k.a. de vaste riedeltjes-leverancier van Omar Souleyman zorgt voor een onvergetelijk Syrisch dansfestijn.

do 26 sep 23:15-00:00
STUK Ensemblezaal

do 26 sep 2019 19:45

Locatie

STUKcafé

20:00-0:00 STUKcafé / Labozaal / Studio / Ensemblezaal

Het parcours duurt ongeveer 4 uur maar je kan op elk moment in of uit het parcours stappen of even een glas drinken.

GRATIS zonder tickets