© Kristina Usaite
Dans
Trisha Brown Dance Company

Trisha Brown: In Plain Site

Trisha Brown, één van de meest invloedrijke choreografen van haar tijd, haalde dans uit de theaterzaal naar de publieke ruimte. Met haar danstaal zocht ze steeds het bijzondere in het alledaagse. Laat je verrassen door enkele van haar tijdloze iconische choreografieën.

Als een van de meest geprezen en invloedrijke choreografen en dansers van haar tijd, heeft Trisha Browns baanbrekende werk het kunstenlandschap voor altijd veranderd. Zij was één van de voortrekkers van de broeiende interdisciplinaire creativiteit in het New York van de jaren zestig. Onophoudelijk streefde ze naar een originele en experimentele bewegingstaal, waarin ook alledaagse bewegingen - stappen, lopen en springen - en improvisatie een een plaats kregen.

De Trisha Brown Dance Company zet haar nalatenschap voort met In Plain Site. Trouw aan Browns filosofie presenteert het gezelschap fragmenten uit haar rijke repertoire in de publieke ruimte - in parken, musea, op openbare pleinen, … Het gezelschap brengt enkele van haar iconische choreografieën nu naar Leuven. Niet te missen!

ma 20 jun 2022 18:00
ma 20 jun 2022 20:30
di 21 jun 2022 18:00
di 21 jun 2022 20:30

Locatie

Abdij van Park
  • Abdij van Park 7
  • 3001 Leuven

Prijs

€ 26 (basis)
€ 22 (reductie)

Klik hier voor abonnementen

Bijkomende info

STAANDE voorstelling - er zijn geen zitplaatsen