Aftermovies

Herbeleef je favoriete STUKmomenten!

ARTEFACT : Wired for Empathy

Op 10 juni ging Artefact : Wired for Empathy van start, een expo en festival dat dit jaar op zoek gaat naar de rol van empathie. Herbeleef hieronder de zomerse openingsavond met de eerste rondleidingen, heel wat bezoekers, en de openingsconcerten van Benjamin Abel & The Unrequired Love en Geoffrey Burton & Sarah Yu Zeebroek.

NAH VR installation

Herbeleef NAHs installatie I'm Not Feeling Super Great About Reality Right Now, die van 18 tot 25 maart 2021 te zien was in STUK

Beyond Music 2021

Een intiem parcours langs vier verrassende geluidsinstallaties, van 21 januari tot 4 februari 2021 te zien in STUK Leuven. Met werk van Jeroen Vandesande, Mika Oki, Christoph De Boeck en Mariska De Groot.

STUK START

STUK trapte het seizoen 20-21 af met een coronaproof tweedaagse vol Dans, Beeld & Geluid. Geniet hieronder even na.

ANDERHALVEMETERSESSIES

Van 13 tot 30 augustus 2020 deed STUK mee aan de Anderhalvemetersessies, een reeks openlucht- en corono-proof events ter sluitstuk van de Zomer van 2020 in Leuven. Geniet hier nog even na.

Line Boogaerts – Flashlight Equipment

Line Boogaerts maakte en toonde van 16 oktober tot 15 december 2019 haar werk Flashlight Equipment in STUKcafé, in samenwerking met Cas-co. Joeri Thiry van STUK keek mee.