© Emile Zeizig
Dans
Cecilia Bengolea & François Chaignaud

Altered Natives' Say Yes To Another Excess - Twerk

François Chaignaud en Cecilia Bengolea provoceren graag. Met hun seksueel geladen werk morrelen ze stevig aan de grenzen tussen hoge en lage cultuur.

Hun persoonlijke ervaring met clubbing vormt de basis voor TWERK. Samen met de New Yorkse voguer Alex Mugler en 
de danseressen Ana Pi en Elisa Yvelin gaan ze aan de slag met hun persoonlijk ‘dansarchief’. Als veldwerkers onderzoeken ze vrije dansstijlen zoals Jamaican dancehall, voguing en twerking en dagen ze zichzelf uit om te vertrouwen op de poëtische en expressieve kracht van de dans. Daarbij verkennen ze de ‘grime music’, een elektronisch genre dat geluiden van dancehall, hiphop en UK garage combineert. Mis de kans niet om topdj’s van de ‘new grime’ live aan het werk te zien. Dans en muziek in een gedurfde, opzwepende voorstelling.

vlovajobpru.com

Credits

ontwerp cecilia bengolea, françois chaignaud | performers élisa yvelin, alex mugler, ana pi, cecilia bengolea, françois chaignaud | muziek elijah, dj skilliam (butterz, london – uk) | licht dominique palabaud, jean-marc segalen, cecilia bengolea, françois chaignaud | kostuums cecilia bengolea, françois chaignaud | productie vlovajob pru
do 25 feb 2016 20:30
vr 26 feb 2016 20:30

Locatie

STUK Soetezaal

Prijs

€14 basis
€10 reductie

Bijkomende info

AANSLUITEND OP DE VOORSTELLING VAN 25 FEB IS ER EEN NAGESPREK (IN HET ENGELS)

Tags

encore!