© Kurt Van der Elst
Dans
kabinet k

as long as we are playing [GEANNULEERD]

As long as we are playing is een familievoorstelling als een speeltuin, een statement over het lichaam en dans. De kinderen stelen de show in de cast en achter de instrumenten.

STUK sluit de deuren en annuleert alle publieke activiteiten tot 13 december, na de beslissing van Federale Overheid op 30 oktober en uit solidariteit met iedereen die tegen COVID-19 vecht. Alle ticketkopers worden rechtstreeks gecontacteerd.

Zorg voor elkaar, en hou het veilig.

Bij kabinet k, het gezelschap van Joke Laureyns en Kwint Manshoven, neemt ‘spelen’ altijd een bijzondere plek in, maar deze keer krijgt het resoluut de hoofdrol. as long as we are playing wordt een voorstelling als een speeltuin, waarin de aanstekelijkheid van het spel het vertrekpunt vormt voor elke beweging en interpretatie. Geeft spelen ons net de ultieme vrijheid, of legt het ons eerder spelregels op? Het spel is de plaats van plezier en harmonie, maar tegelijk van conflict en macht. Bovenal weerspiegelt de manier waarop mensen spelen hoe ze met elkaar samenleven. Voor as long as we are playing werken Manshoven en Laureyns voor het eerst samen met componist Thomas Smetryns. Beeldend kunstenaar Amy Franceschini tekent voor de scenografie. De kinderen stelen de show in de cast en achter de instrumenten.

Credits

choreografie Joke Laureyns, Kwint Manshoven | met Marieke Berendsen, Nona De Neve, Ilena Deboeverie, Marie-Lou Liberale, Lorenz Ludovic Maes, Kwint Manshoven, Juliette Spildooren, Louise Tanoto, Lili Van Den Bruel, Aya Vanvinckenroye | compositie Thomas Smetryns | productie kabinet k, LOD muziektheater, hetpaleis | met steun van de Vlaamse Gemeenschap, Stad Gent en de Tax Shelter maatregel podiumkunsten van de Belgische Federale Overheid
vr 27 nov 2020 19:00

Locatie

STUK Soetezaal

Prijs

€14 basis
€10 STUKkaart / cultuurkaart KU Leuven / -18

Leeftijd

8+

Extra info

Ook geschikt voor kinderen, vanaf 8 jaar