© Joeri Thiry Stuk Huis Voor Dans Beeld Geluid
Dans
Straatrijk & Collective Dope / Jenna Jalonen

BEAT ‘I just wish to feel you’

Alles in het leven bestaat dankzij energiegolven. Die trillingen creëren de beats die ons voortdrijven en ons hart doen kloppen. We delen hetzelfde tempo, hetzelfde ritme, worden via onze hartslag met elkaar verbonden. Maar wat gebeurt er als de beat verdwijnt?

BEAT ‘I just wish to feel you’ is de eerste avondvullende dansproductie van Jenna Jalonen en geproduceerd door Straatrijk. De voorstelling reflecteert over de betekenis van het menselijke gedrag in relaties. B-boy Jonas Verwerft en hedendaagse danseres Jenna Jalonen onderzoeken elkaar via de dead body-partnering methode, waarbij een danser – in plaats van actief te interageren – een ‘dood’ gewicht wordt. Ze spelen met rauwe lichamelijkheid en gebruiken urban en sociale dansvormen als inspirerende instrumenten. Geluidskunstenaar Adrian Newgent staat mee op het podium en componeert de muziek live in interactie met de dansers. Het resultaat is een zeer fysiek, acrobatisch en toch intiem duet.

Foto's © Joeri Thiry / STUK

Credits

Concept en artistieke leiding Jenna Jalonen (Collective Dope) | Choreografie en performance Jenna Jalonen & Jonas Verwerft | Live muziek Adrien Newgent | Productie Straatrijk | Coproductie Collective Dope | Met steun van De Vlaamse overheid (onder voorbehoud), STUK, Stad Leuven, SIN Culture Centre, Flying Bodies, Trafo, Ultima Vez & Workshop Foundation
do 21 nov 2019 19:00

Locatie

STUK Studio

Prijs

€12 (basis)
€8 (reductie)

Koop hier je abonnementen

Tags

urban