© Laure-Anne Iserief
Dans
Theater De Spiegel

BOKS (geannuleerd)

Om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, annuleert STUK alle geplande voorstellingen, concerten en evenementen tot en met 31 mei 2020. Alle tickethouders worden persoonlijk gecontacteerd.

Heel wat voorstellingen en activiteiten die gepland waren op Dag van de Dans 2020 zullen helaas niet kunnen doorgaan. Dag van de Dans bedankt iedereen (theaters, gezelschappen, choreografen, dansers, organisaties, musea, …) die dit jaar een activiteit had georganiseerd op Dag van de Dans. Meer dan 80 verschillende organisaties zouden dit jaar deelnemen aan de 5e editie in heel Vlaanderen en Brussel. Zoals elk jaar haalden zij alles uit de kast om er een onvergetelijke Dag van de Dans van te maken. Wij brengen op 25 april nog steeds een ode aan de dans, maar doen dat vanuit ons kot!

Wat doen we op Dag van de Dans 2020?

We dansen online! Dans op Dag van de Dans in je woonkamer, op de stoep voor je deur, in een lege straat of zet je raam open en dans voor de voorbijgangers. Deel op zaterdag 25 april 2020 jouw moves (via een foto of kort filmpje op Facebook of Instagram) met ons via @dagvandedans/#dagvandedans. Ook lanceren wij op 25.04 onze trailer waarin we je virtueel laten proeven van het programma van Dag van de Dans 2020.

Save the date! Wij zien jullie graag terug op 24 april 2021 voor de 6e editie van Dag van de Dans! Keep on dancing

Een kleine ruimte.
Een zoektocht naar de ander.
Botsen.
Exploderen.
Box gevuld met spanning.
Wrevelend gewoel.
Wervelend gelach.
In een box.
BOKS

Twee personen ontdekken dat ze vastzitten in een kleine ruimte, een box. Ze raken niet meer van elkaar af. Er is verwarring, angst en onwennigheid. Stilaan groeien ze naar mekaar toe met de nodige spanningen, botsingen, strelingen en emoties. Onwennig gewoel ontaardt in gelach en aanstekelijk amusement.

BOKS is een fysieke voorstelling met een origineel gecomponeerde soundscape die telkens live gecreëerd wordt, een danstheatervoorstelling over een zoektocht naar de ander en samenzijn.

In samenwerking met PIEP

Credits

Concept, performance Danaé Bosman & Jotka Bauwens | Eindregie & bewegingsadvies Karolien Verlinden | Compositie & muzikant Stefan Wellens | Kostuumontwerp Lies Maréchal | Scenografie Oona Sauwens | Decorbouw Wim Van de Vyver | Lichtontwerp Zoë Bossuyt & Alain Ongenaet | Techniek Zoë Bossuyt & Hans Rigouts | Artistieke ondersteuning Karel Van Ransbeeck | Productie Theater De Spiegel
za 25 apr 2020 11:00
za 25 apr 2020 15:00

Locatie

STUK Labozaal

Prijs

€ 8

Leeftijd

1,5 - 5 jaar

Duur

40'