© Schroothoop
Geluid   /   Concert

Inuit presents: Schroothoop + Miaux

Exotische grooves met instrumenten gemaakt van afval + etherische melodieën op Casiokeyboard

STUK en Inuit zijn helemaal gek van het gloednieuwe Brusselse trio Schroothoop. Niet alleen omdat ze exotische grooves maken met invloeden van Noord-Afrikaanse folk, Afro-Cubaanse ritmes en Oosterse melodieën, maar ook omdat ze instrumenten bespelen gemaakt van afval. Denk een uitschuifbare saxofoon van PVC, een waterbidon als trommel en hi-hats van blikken deksels. Hun eerste plaat Klein Gevaarlijk Afval kwam net uit en werd geproduced door Dijf Sanders, die in oktober ook in STUK speelt.

Miaux is het alter ego van de Antwerpse, in Sarajevo geboren muzikant Mia Prce. Gewapend met een Casiokeyboard creëert ze melancholische en tijdloze composities die klinken als de mysterieuze soundtrack van een vergeten film. Haar derde album Black Space White Cloud verscheen in september bij het label Ultra Eczema.

PRAKTISCH
De ticketverkoop stopt om 14:00, er is geen avondkassa.
INGANG via de Schapenstraat.
Een mondmasker is verplicht, ook tijdens de voorstellingen - als je aan je tafel van je glas drinkt, mag het uiteraard even af.
Volg de afspraken die je vindt in onze FAQ.

TIMING
19:30 deuren
20:15 Miaux
21:15 Schroothoop

Dit event maakt deel uit van het programma De Anderhalvemetersessies, het sluitstuk van De Zomer van 2020 – Samen in Leuven, met een programma vol muziek, theater, film, familievoorstellingen en rondleidingen. Tickets vanaf 17 juli 10:00 via leuven.be of aan bij Visit Leuven, Naamsestraat 3, in Leuven.

do 13 aug 2020 20:15

Locatie

STUK Binnenplein

Prijs

€10

Extra info

TICKETS VANAF 17 JULI 10:00
via deze link

Zeer beperkte capaciteit

Denk in bubbel, koop in bubbel, zit in bubbel. We organiseren ons zaalplan volgens jouw reservatie.
Wil je samen zitten? Maak dan 1 reservatie voor je hele bubbel, en kom ook samen toe op de avond zelf, dan leiden onze medewerkers je naar de ideale plek.