Geluid   /   Concert

KNAL! Antoine De Schuyter - DECADES

Muzikant en videokunstenaar Antoine De Schuyter gaat in zijn audiovisuele show DECADES op zoek naar de oorsprong van het bestaan.

Antoine De Schuyter is een Brusselse video- en geluidskunstenaar. Zijn audiovisuele dome show DECADES is een trip door de kosmos en de big bang via beeld en geluid. De evolutie van texturen, vormen en geluiden vertelt een abstract relaas dat herinnert aan de verschillende stadia van het bestaan. Van verschijning tot verdwijning, van spanning tot rust. Het klank-universum van Decades schommelt tussen drone, ambient en techno.

Liveconcert met 360° visuals om 20:30 (45’).

Het gaat om een zittende voorstelling achter gesloten deuren. Kom zeker op tijd, want laatkomers worden niet meer binnengelaten.

PRAKTISCHE INFO

  • Locatie: The Dome, Martelarenplein, Leuven
  • Alle voorstellingen gebruiken 360°-projectie en surroundgeluid. Let op voor flitsende beelden en luide muziek. We voorzien oordopjes aan het onthaal in de kleine dome.
  • We werken met gesloten deuren. Dat wil zeggen dat laatkomers niet worden binnengelaten. Kom dus op tijd!
  • Het is verboden om foto’s of video’s te maken tijdens de voorstellingen. Zet je GSM uit of op vliegtuigstand.
  • Honger of dorst? Spring gerust binnen bij één van de vele cafés en restaurants op het Martelarenplein.
  • Wachtlijst uitverkochte shows: Mogelijk worden er nog extra tickets aangekondigd aan het begin van het festival, afhankelijk van de zaalbezetting. Hou onze communicatiekanalen dus in het oog. Je kan ook altijd proberen via de avond-wachtlijst: aanmelden vanaf 19:00 bij het onthaal aan de dome. Geen garantie, maar het proberen waard.
  • Voor het hele KNAL! Planetarium Music Festival heeft u een Covid Safe Ticket en identiteitsbewijs nodig om toegang te krijgen tot de KNAL! Dome. Meer uitleg over het CST vindt u via deze link. Een mondmasker is verplicht voor iedereen vanaf 10 jaar.
  • Vragen? Mail naar ticket@stuk.be

TIP!
Combineer dit met KNAL! 360° Videos: Actress & Actual Objects / Joanie Lemercier

➤ 19:00 (30’)
➤ Tickets: €5

Onderdeel van KNAL! Planetarium Music Festival, een kosmisch muziekfestival met audiovisuele concerten & films in een immersieve dome op het Martelarenplein, met Ólafur Arnalds, Actress, Stockhausen, Hydrogen Sea, ...

za 27 nov 2021 20:30

Locatie

The Dome - Martelarenplein, Leuven

Prijs

€14 (basis)
€10 (reductie)