© Toon Aerts
Geluid   /   Concert

KNAL! Meteor Musik & Jaak De Digitale - EON

Synthesizer-trio Meteor Musik en animatie-tovenaar Jaak De Digitale nemen je mee op een donkere buitenaardse trip met in de hoofdrol een melancholische kosmonaut.


BEIDE
SHOWS ZIJN UITVERKOCHT

PRAKTISCHE INFO

  • Locatie: The Dome, Martelarenplein, Leuven
  • Alle voorstellingen gebruiken 360°-projectie en surroundgeluid. Let op voor flitsende beelden en luide muziek. We voorzien oordopjes aan het onthaal in de kleine dome.
  • We werken met gesloten deuren. Dat wil zeggen dat laatkomers niet worden binnengelaten. Kom dus op tijd!
  • Het is verboden om foto’s of video’s te maken tijdens de voorstellingen. Zet je GSM uit of op vliegtuigstand.
  • Honger of dorst? Spring gerust binnen bij één van de vele cafés en restaurants op het Martelarenplein.
  • Wachtlijst uitverkochte shows: Mogelijk worden er nog extra tickets aangekondigd aan het begin van het festival, afhankelijk van de zaalbezetting. Hou onze communicatiekanalen dus in het oog. Je kan ook altijd proberen via de avond-wachtlijst: aanmelden vanaf 19:00 bij het onthaal aan de dome. Geen garantie, maar het proberen waard.
  • Voor het hele KNAL! Planetarium Music Festival heeft u een Covid Safe Ticket en identiteitsbewijs nodig om toegang te krijgen tot de KNAL! Dome. Meer uitleg over het CST vindt u via deze link. Een mondmasker is verplicht voor iedereen vanaf 10 jaar.
  • Vragen? Mail naar ticket@stuk.be

Na hun veelbesproken passage in het Planetarium van Brussel herneemt het Limburgse synthesizer-trio Meteor Musik hun succesvoorstelling ‘EON’ uit 2019. Een buitenaardse totaalervaring met duizelingwekkende visuals van animatievirtuoos Jaak De Digitale en live elektronische soundscapes van Meteor Musik. ‘EON’ toont de laatste momenten van een kosmonaut, op onnavolgbare wijze gespeeld door acteur Dirk Hendrikx. De ruimtevaarder zweeft eenzaam rond in de ruimte terwijl hij geconfronteerd wordt met zijn eigen sterfelijkheid en troost zoekt bij zijn aardse herinneringen. Een niet te missen kosmische trip.

TIP!
Combineer dit met KNAL! 360° Videos: Actress & Actual Objects / Joanie Lemercier

➤ 19:00 (30’)
➤ Tickets: €5

Onderdeel van KNAL! Planetarium Music Festival, een kosmisch muziekfestival met audiovisuele concerten & films in een immersieve dome op het Martelarenplein, met Ólafur Arnalds, William Basinski, Actress, Stockhausen, Hydrogen Sea, ...

do 25 nov 2021 20:30
do 25 nov 2021 22:00

Locatie

The Dome - Martelarenplein, Leuven

Prijs

€18 (basis)
€14 (reductie)

Bijkomende info

Liveconcert + 360° visuals

Zittend concert achter gesloten deuren. Kom zeker op tijd, want laatkomers worden niet meer binnengelaten!