© Toon Aerts
Geluid   /   Concert

KNAL! Meteor Musik & Jaak De Digitale - EON

Synthesizer-trio Meteor Musik en animatie-tovenaar Jaak De Digitale nemen je mee op een donkere buitenaardse trip met in de hoofdrol een melancholische kosmonaut.

Na hun veelbesproken passage in het Planetarium van Brussel herneemt het Limburgse synthesizer-trio Meteor Musik hun succesvoorstelling ‘EON’ uit 2019. Een buitenaardse totaalervaring met duizelingwekkende visuals van animatievirtuoos Jaak De Digitale en live elektronische soundscapes van Meteor Musik. ‘EON’ toont de laatste momenten van een kosmonaut, op onnavolgbare wijze gespeeld door acteur Dirk Hendrikx. De ruimtevaarder zweeft eenzaam rond in de ruimte terwijl hij geconfronteerd wordt met zijn eigen sterfelijkheid en troost zoekt bij zijn aardse herinneringen. Een niet te missen kosmische trip.

TIP!
Combineer dit met KNAL! 360° Videos: Actress & Actual Objects / Joanie Lemercier

➤ 19:00 (30’)
➤ Tickets: €5

Onderdeel van KNAL! Planetarium Music Festival, een kosmisch muziekfestival met audiovisuele concerten & films in een immersieve dome op het Martelarenplein, met Ólafur Arnalds, William Basinski, Actress, Stockhausen, Hydrogen Sea, ...

do 25 nov 2021 20:30

Locatie

The Dome - Martelarenplein, Leuven

Prijs

€18 (basis)
€14 (reductie)

Bijkomende info

Liveconcert + 360° visuals

Zittend concert achter gesloten deuren. Kom zeker op tijd, want laatkomers worden niet meer binnengelaten!

Tags

knal!