Ben Van Duin
Dans
fABULEUS / Anna Bentivegna, Zoë Demoustier & Ayrton Fraenk

Nesten

Drie eenzame figuren zijn op zoek naar een thuis. Maar wat betekent dat precies, een ‘thuis’? Is ‘thuis’ een synoniem voor een ‘dak boven je hoofd hebben’? Of betekent ‘dakloos’ toch nog iets anders dan ‘thuisloos’ zijn? Misschien heeft ‘thuis’ eerder te maken met een gevoel en maakt het niet zoveel uit of je al dan niet een huis hebt. In Nesten wordt er gezocht naar dat gevoel van ‘thuis zijn’ met behulp van o.a. een schild, een tent, een kamp … Maar soms vinden ze het thuis-gevoel in zichzelf … of bij elkaar? Nesten is een visuele en fysieke voorstelling over veiligheid, geborgenheid en vriendschap in een kartonnen wereld.

Anna Bentivegna en Zoë Demoustier dansten in verschillende fABULEUS-producties en studeerden nadien samen aan de Mime Opleiding in Amsterdam. Daar leerden ze Ayrton Fraenk kennen. Met hun eerste kinderproductie Nesten snijden ze een groot thema aan voor kleine mensjes.

Credits

concept & spel Anna Bentivegna, Zoë Demoustier & Ayrton Fraenk | productie fABULEUS | met dank aan academie voor theater & dans Amsterdam
za 26 jan 11:00
Tickets Laatste tickets Uitverkocht
za 26 jan 16:00
Tickets Laatste tickets Uitverkocht

Locatie

STUK Soetezaal

Prijs

€10 basis
€6 reductie

Age

4+

Bijkomende info

klik hier voor abonnementen