Clara Hermans & Wies Hermans
Dans
fABULEUS / Michiel Vandevelde

out of hands

STUK i.s.m. 30CC

Acrobatische lijven wringen zich in onmogelijke posities. Een liveband dompelt je onder in een klankbad van electronic dark wave, gothic, industrial, noise en extreme metal. out of hands is een dans- en muziekvoorstelling over de duistere kant van jong zijn. Een groep jongeren neemt je mee op een intense trip naar hun onderwereld. Weg van het ideaalbeeld. Recht naar de pijn van het tiener zijn.

In 2018 maakte choreograaf Michiel Vandevelde bij fABULEUS de productie Paradise Now (1968-2018), die onthaald werd als één van de meest opwindende dansvoorstellingen van dat jaar. Voor out of hands werkt hij opnieuw met jongeren tussen 13 en 23 jaar. In oude mythes staat jeugdigheid vaak symbool voor onsterfelijkheid, zuiverheid, onschuld en hoop. Achter deze geïdealiseerde kijk op jeugdigheid schuilt ook een heel andere wereld: die van lichamen uit balans. out of hands bevindt zich tussen de onder- en bovenwereld van de psyche. Een bezwerende ervaring.

Schoolvoorstellingen
di 22 & vr 25 apr 2025 - 13:30

CREDITS

Concept & choreografie Michiel Vandevelde Acrobatie & dans Jinte De Greef, Lahja Demoustier, Lexi De Wambersie, Kyano Holbrechts, Ben Herlaar Masina, Dauwke Van Kerckhove en Kauan Matheus Van Mol Muziek Fleur Di Miceli, Oona Geelen, Maaren Massin, Elizabeth Rijckaert en Marlies Van Oost Assistent acrobatie Helena Sirugue Muzikaal leider Ephraïm Cielen Dramaturg Kristof van Baarle Kostuums Milk of Lime (Julia Ballardt & Nico Verhaegen) Productie fABULEUS Coproductie STUK, KAAP en Perpodium In samenwerking met CC Brugge en Dans in Brugge Met steun van de stad Leuven, de Vlaamse Overheid en de Tax Shelter van de Belgische federale overheid

wo 23 apr 2025 20:30
Tickets Laatste tickets Uitverkocht
do 24 apr 2025 20:30
Tickets Laatste tickets Uitverkocht
za 26 apr 2025 20:30
Tickets Laatste tickets Uitverkocht

Locatie

STUK Soetezaal

Prijs

€16 basis
€12
STUKkaart
€8
Cultuurkaart / -19 jaar

Abonnement samenstellen? klik hier
STUKkaart kopen? klik hier

Voorstelling uitverkocht of wachtlijst? Mogelijk zijn er nog tickets beschikbaar via 30CC.

Leeftijd

15 - 115 jaar