Angela Washko - Point of View © Illias Teirlinck
Expo   /   Lezing

Point of View, a dialogue

Denk je ook na over Gender, feminisme, machtsverhoudingen, weerbaarheid, de verwachtingen van de maatschappij en hoe de definiëring van gender ingebed zit in onze Westerse cultuur? Zou je er graag je gedachten over delen met andere mensen, net zoals Angela Washko dat probeert te doen in haar tentoonstelling Point of View? Dan zijn deze ‘Point of View dialogen’ misschien iets voor jou.

Het opzet van Point of View, a dialogue is een ontdekkingstocht naar de perspectieven van je medemens. De bedoeling is niet om de confrontatie op te zoeken wel om met een empathisch oor te luisteren naar elkaar en te ervaren hoe al onze stemmen elkaar kunnen aanvullen.
Een perfecte aanloop voor het Artefact festival 21 met als thema Wired for Empathy.

Vijf woensdagen op rij bieden we onder begeleiding van een facilitator voor een groep van zeven personen gratis een online dialoog aan over enkele thema's die aan bod komen in de expo van Angela Washko . We starten telkens om 20:00, de dialogen duren ongeveer anderhalf uur en vinden plaats via Zoom. Het is handig als je de (gratis) expo van Angela Washko al bezocht hebt, maar niet essentieel - de thema’s die daar aan bod komen staan centraal en er wordt in de gesprekken ook naar verwezen.

Praktisch

Vijf woensdagen op rij, 10 maart - 7 april
Gratis deelname, reservatie verplicht (max. 7 personen)
Start om 20:00, duurtijd 90'
Spreektaal: Nederlands.

DATA & THEMA'S

Inschrijvingen zijn individueel, en per dialoog. Inschrijven kan hieronder, of via de ticketknop rechtsboven.

10 maart : Gender en maatschappij
17 maart : Concurrentie en/of samenwerking

wo 10 mrt 2021 20:00
wo 17 mrt 2021 20:00
wo 24 mrt 2021 20:00
wo 31 mrt 2021 20:00
wo 7 apr 2021 20:00

Locatie

Online

Prijs

GRATIS, reservatie verplicht