Expo
Robbert&Frank Frank&Robbert

SLOTRITUEEL AS YOU THINK SO SHALL YOU BECOME

Op 18 juni vieren we het einde van het tentoonstellingsproject As You Think So Shall You Become van het kunstenaarsduo Robbert&Frank Frank&Robbert met een samenkomst rond de installatie Doors of Perception aan de muur van Abdij van Park.

Heb je in de afgelopen maanden een workshop, masterclass of lezing gevolgd, ben je aan de slag gegaan met een eigen DIYShrine, of ben je nieuwsgierig naar het duo dat achter de installaties Ga Weg Leed van de Wereld in het Sluispark, of de Doors of Perception aan SLAC en Abdij van Park, zitten, dan ben je van harte welkom!

Op het programma:

15:00: verwelkoming in de Schuur (abdijhoeve winkel De Wikke)
15:30: korte wandeling en ritueel olv Robbert&Frank Frank&Robbert
16:30 - 18:00: hapje en drankje aan de muurtekening Doors of Perception. Zomer

Dit slotevent is gratis, maar inschrijven voor 15 juni via deze link is noodzakelijk.
Heel graag tot dan!

Curator: Karen Verschooren
Met dank aan Stad Leuven & Abdij van Park

Frank&Robbert Robbert&Frank

Sinds 2012 gaan Frank en Robbert door het leven als het kunstenaarsduo Robbert&Frank Frank&Robbert. Deze intense samenwerking vormt de basis voor hun artistieke praktijk en symboliseert hun visie op vriendschap, collectiviteit, samenspel en kennisdeling. Samen realiseren ze een multidisciplinair oeuvre van objecten, prints, installaties, video's, acties in de openbare ruimte en cross-over performances op de grens tussen kunst en theater. Met hun werk verhouden ze zich actief tot de globale samenleving en formuleren ze vragen en poëtische alternatieven. Hun werk was te zien in solotentoonstellingen in o.a. Fred&Ferry Gallery (Antwerpen), Croxhapox (Gent), Netwerk (Aalst), Lage Egal Gallery (Berlijn), Buda (Kortrijk) en Be-Part (Waregem), en in groepstentoonstellingen in o.a. Baro Gallery (Sao Paulo), Charlama Contemporary Art Gallery (Sarajevo), Panthera Art Space (Brussel), Belvédère (Rotterdam), KW Institute for Contemporary Art (Berlijn), Dr. Guislain Museum (Gent) en BOZAR (Brussel).

Ze studeerden in 2012 af met een masterdiploma beeldende kunst aan het KASK Gent. Sinds januari 2021 worden ze vertegenwoordigd door Fred&Ferry Gallery (Antwerpen).

@r_and_f @stukleuven #Doorsofperception #asyouthinksoshallyoubecome #gawegleedvandewereld #DIYShrines

za 18 jun 2022 15:00 - 18:00

Locatie

Abdij van Park
  • Abdij van Park 7
  • 3001 Leuven

Prijs