© Toon Van Gramberen
Dans
fABULEUS / Hanna Mampuys

Softies

Zacht is het nieuwe stoer! Softies is een virtuoze dans- en circusvoorstelling waarin alles draait om kwetsbaar durven zijn. Drie acrobaten nemen het tegen elkaar op in een fysiek spel: het ene moment ruw en spectaculair, het volgende vloeiend en teder. Ze vechten, springen, duiken, dragen en vangen elkaar op. Samen zoeken ze het gevaar op, maar tegelijk komen ze ook gevaarlijk dicht bij elkaar. Softies doorbreekt de clichés over wat stoer is en wat flauw, over hoe meisjes en jongens zich gedragen, over hoe circus en dans er zouden moeten uitzien.

Hanna Mampuys is fysiek performer, acrobate en circusmaker. Ze startte haar parcours als jonge danser bij fABULEUS en richtte de circuscollectieven Deux Sans Trois en There There Company op. Mampuys danst bij Cie Woest en werkt als coach en jurylid voor de Rotterdamse circusopleiding Codarts.

Credits

Creatie Hanna Mampuys | Dramaturgie Marie Peeters | Artistiek advies Randi De Vlieghe & Toon Van Gramberen | Productie fABULEUS | Coproductie STUK | Met de steun van de stad Leuven & de Vlaamse Gemeenschap
za 11 jan 2020 20:30
zo 12 jan 2020 16:00

Locatie

STUK Soetezaal

Prijs

€14 (basis)
€10 (reductie)

Koop hier je abonnementen

Leeftijd

6+