STUK in de startblokken

Ons gebouw baadt glorieus in het zonlicht, de vogels fluiten, er klinkt weer muziek en geroezemoes … we mogen weer vooruit kijken, er is weer hoop. Nog geen publieke activiteiten. Nog geen publiek, wat missen we jullie. Maar achter de schermen wordt enkele versnellingen hoger geschakeld: residenten zijn volop aan de slag met hun creaties, onze technici stellen de zalen op punt … en onze artistieke collega’s zijn onverdroten blijven door-programmeren om ervoor te zorgen dat het seizoen 20-21 er eentje wordt om in te kaderen.

NOG EVEN GEDULD

Wij zouden dan ook niets liever willen dan hun programma’s met jullie te delen, maar daar wachten we nog even mee. Want we hebben niet één, niet twee maar drie verschillende programma’s in elkaar gepuzzeld. Welk van de drie wordt het?

Al zijn er voor de komende maanden concrete richtlijnen gemaakt, de voorbije coronatijd heeft ons geleerd dat de situatie snel verandert. Daarom wachten we liever nog even om zo een accuratere beslissing te nemen en jullie juister te kunnen informeren.


PERSPECTIEF

Toch willen we jullie graag al een beetje perspectief bieden:

  • Het nieuwe dansprogramma 20-21 wordt in twee gesplitst. Op donderdag 27 augustus om 11:00 kan je op de website naar hartenlust beginnen grasduinen in het najaarsaanbod (sep-dec 2020). Je kan ook meteen je tickets kopen.
  • STUK START, onze traditionele seizoensopener, zal er staan op 24 & 25 september. Begin september krijg je het programma online voorgeschoteld. Noteer het met stip in je agenda. De champagne zetten we nu al koud.
  • In augustus kan je ook al komen proeven van dans, beeld en geluid op ons binnenplein in het kader van de Anderhalvemetersessies van de stad Leuven. Dat programma komt 15 juli online.
  • Wie nieuwsgierig is naar wat er achter de schermen te beleven valt, kan de STUK-residenten volgen op onze Facebook en Instagram.


STUKKAART: INTERESSANTER DAN OOIT

Wil je komend seizoen zeker zijn van reductieprijzen? Schaf dan alvast de STUKkaart aan. Voor een luttele 8 euro krijg je 4 euro korting op zowat alles wat STUK organiseert. Inderdaad, al na twee voorstellingen helemaal terugverdiend. Gewoon doen dus!

Bedankt om bij ons te blijven en ons te blijven volgen. It means the world to us.
Hou het veilig deze zomer en hopelijk zien we elkaar snel weer.
Wat STUK betreft graag. Zeer graag zelfs.