Ben Rivers. Now, at Last! (video still). Courtesy of the artist
Expo
Ben Rivers / Johannes Langkamp

Familierondleiding door de droomwereld van Ben en Johannes

Ontdek tijdens Rode Hond de droomwereld van Ben Rivers en Johannes Langkamp, twee kunstenaars die dit najaar tentoonstellen in STUK.

Tijdens deze familierondleiding ontdek je het werk van de Britse kunstenaar Ben Rivers. In een labyrint vind je bijvoorbeeld zijn nieuwe film Minotaur terug; een kort verhaal over een kind dat verjaagd wordt naar de diepste kern het doolhof. Of je ontdekt hoe traag de tijd gaat voor een luiaard. Prachtige pentekeningen en aquarellen uit de denkwereld van Ben Rivers vervolledigen de tentoonstelling.

Daarna maken we een kleine wandeling doorheen het STUK gebouw op zoek naar de bewegende sculpturen van Johannes Langkamp. Met de speelse blik van een onderzoeker maakt Johannes installaties die je de ruimte op een andere manier doen ervaren; van een bank waarop stilzitten niet nodig is tot een dansend gordijn.


Courtesy Ben Rivers
Courtesy Johannes Langkamp & Werktank

Deze voorstelling maakt deel uit van de 17e editie van Rode Hond, een aanstekelijk kunstenfestival van 30CC. Een vierdaagse tijdens de herfstvakantie vol theater, film, workshops, dans, musical, circus, expo, literatuur en nog véél meer. Ontdek het volledige programma via de website van Rode Hond.

za 28 okt 2023 15:00
zo 29 okt 2023 15:00

Locatie

STUK Onthaal

Prijs

GRATIS met inschrijving via de ticketknop hierboven

Leeftijd

6 - 12

Bijkomende info

De rondleiding start in STUK Onthaal.

Tags

rode hond