Dans   /   Geluid   /   Concert
Zonzo Compagnie

Liedjes Met Wortels II (5+)

Muzikale kindervoorstelling neemt een duik in het weelderige archief van klankenverzamelaar Alan Lomax.

Luitist Jan Van Outryve nam een diepe duik in het gigantische archief van etnomusicoloog Alan Lomax en koos er de mooiste songs uit. Samen met zangeres Aline Goffin brengt hij deze muzikale schatten van over de hele wereld tot leven. Rode draad doorheen de voorstelling is het verhaal van de kleine Elan, die er met haar bandopnemer op uittrekt. Jan en Aline betoveren hun publiek keer op keer, met niets meer dan een stem, een ukulele, een luit en ondersteund door de prachtige illustraties van het Portugese tekentalent Beatriz Bagulho.

PRAKTISCH
De ticketverkoop stopt om 8:00, er is geen kassa aan de deur.
INGANG via de Schapenstraat.
Een mondmasker is verplicht, ook tijdens de voorstellingen - als je aan je tafel van je glas drinkt, mag het uiteraard even af.
Volg de afspraken die je vindt in onze FAQ.

TIMING
10:30 / 13:30 deuren
11:00 / 14:00 voorstelling

"Bijzonder mooi vertolkte liedjes over leven en dood, geluk en verdriet, met een heel eenvoudig, ouderwets voorleesverhaaltje ertussen. Je kon een speld horen vallen."

De Standaard

Credits

Aline Goffin: zang
Jan Van Outryve ukulele, luit & cittern
Beatriz Bagulho: decor & rekwisieten
Een productie van Zonzo Compagnie - met de steun van Vlaanderen

Dit event maakt deel uit van het programma De Anderhalvemetersessies, het sluitstuk van De Zomer van 2020 – Samen in Leuven, met een programma vol muziek, theater, film, familievoorstellingen en rondleidingen. Tickets vanaf 17 juli 10:00 via leuven.be of aan bij Visit Leuven, Naamsestraat 3, in Leuven.

zo 16 aug 2020 11:00
zo 16 aug 2020 14:00

Locatie

STUK Binnenplein

Prijs

€8

Extra info

TICKETS VANAF 17 JULI 10:00
via deze link

Zeer beperkte capaciteit

Denk in bubbel, koop in bubbel, zit in bubbel. We organiseren ons zaalplan volgens jouw reservatie.
Wil je samen zitten? Maak dan 1 reservatie voor je hele bubbel, en kom ook samen toe op de avond zelf, dan leiden onze medewerkers je naar de ideale plek.